کمیته بحران

تشکیل کمیته بحران و اعلام آمادگی جهت پوشش مصدومین زلزله اخیر غرب کشور

کمیته ایمنی بیمار

روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۸/۰۹ در ساعت ۱۱ ، کمیته ایمنی بیمار ، نوزاد و ترویج زایمان طبیعی در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد .

کمیته اخلاق حرفه ای

روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۸/۰۲ در ساعت ۱۰ صبح کمیته اخلاق حرفه ای در دفتر ریاست بیمارستان با حضور ریاست و کلیه مسئولین بخش ها تشکیل شد.

آموزش سلامت همگانی

برگزاری جلسه آموزش همگانی در تاریخ ۱۸/۷/۹۶توسط واحد آموزش سلامت در بیمارستان حضرت زهرا(س)در رابطه با بیماری های قلبی و عوامل خطر و روشهای پیشگیری و کنترل بیماری و تغذیه صحیح برگزار شد
در پایان جلسه فشار خون کلیه شرکت کنندگان اندازه گیری شد.

برگزاری کنفرانس علمی مدیریت استرس و کنترل خشم در بیمارستان حضرت زهرا(س)

این کنفرانس روز دوشنبه ۱۱ مهرماه با هدف ارتقاء سطح آگاهی ، نگرش و عملکرد کادر بهداشت و درمان بیمارستان حضرت زهرا(س) ، در زمینه مدیریت استرس و کنترل خشم در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد. در این کنفرانس آقای دکتر نجفی عضو هیات علمی گروه روانپزشکی و آقای فرشیدنژاد کارشناس ارشد روانپزشکی بالینی با تاکید بر اهمیت موضوع کنترل خشم و ضمن نمایش کلیپ های آموزشی مطالبی پیرامون شیوه های کلی مقابله با استرس و نحوه مدیریت خشم و استرس در بیمارستان ارائه نمودند.شایان ذکر است که این کنفرانس دارای امتیاز آموزش مداوم بوده .

توزیع شرایط استعلام واگذاری آزمایشگاه بیمارستان حضرت زهرا (س)

توزیع اسناد استعلام واگذاری آزمایشگاه از تاریخ ۹۶/۰۷/۱۵ لغایت ۹۶/۰۷/۱۹ انجام می گیرد ... جهت دریافت اوراق به دفتر کمیسیون مناقصات و یا دبیرخانه بیمارستان حضرت زهرا (س) مراجعه گردد.

کارگاه آموزشی احیاء نوزاد

کارگاه آموزشی احیاء نوزاد در روز پنجشنبه ۳۰شهریور ماه با هدف ارتقای سطح آگاهی،نگرش و عملکرد پرسنل پرستاری ، مامایی ، اتاق عمل و بیهوشی  در سالن کنفرانس این بیمارستان برگزار شد. در این کارگاه که با همکاری واحد آموزش برگزار شده بود. جناب آقای کیانی  کارشناس ارشد  پرستاری ، با تاکید بر اهمیت موضوع احیا نوزاد و ضمن کار عملی با تجهیزات مربوط به احیا (آمبوبگ، نئوپاف، لارنگوسکوپ و...) و کار عملی بر روی مولاژ نوزاد ، ماساژ قلبی ، مدیریت راه هوایی نوزاد راجهت توانمند سازی پرسنل ، آموزش دادند. در پایان این کارگاه آموزش گیرندگان به صورت عملی کار با تجهیزات و احیا نوزاد را انجام دادند. این کارگاه ساعت ۸  صبح شروع و ساعت ۱۲ ظهر پایان یافت .

بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان حضرت زهرا (س)

در تاریخ چهارشنبه ۹۶/۰۶/۲۲ سرکار خانم دکتر چنگیز ریاست محترم دانشگاه و جناب آقای مهندس صافی قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و جناب آقای دکتر خادمی ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی از بیمارستان حضرت زهرا (س) بازدید نمودند .

کلاس آموزشی اهمیت تفکیک پسماند

کلاس آموزشی اهمیت تفکیک پسماند در روز یکشنبه ۱۹ شهریور ماه با هدف ارتقای سطح آگاهی،نگرش و عملکرد کلیه کادر بهداشت و درمان در زمینه تفکیک و کاهش پسماندهای بیمارستانی در سالن کنفرانس این بیمارستان برگزار شد. این کلاس که با همکاری واحد آموزش و بهداشت برگزار شده بود. سرکار خانم علوی کارشناس بهداشت، با تاکید بر اهمیت موضوع تفکیک زباله ها و ضمن نمایش عکس پیرامون شیوه های تفکیک و کاهش حجم زباله و انواع پسماند های عفونی،شبه خانگی و...مطالبی ارائه نمودند.

ترویج و فرهنگ سازی عمل انسان دوستانه اهداء عضو در بیمارستان حضرت زهرا (س)

با توجه به اینکه چند سالیست فرهنگ اهداء عضو در جامعه مورد توجه مسئولین و مردم قرار گرفته است ، بیمارستان حضرت زهرا (س) نیز در راستای این عمل انسان دوستانه نسبت به ترویج و فرهنگ سازی در منطقه شمال شرق  اصفهان اقدام نموده که مرد استقبال چشمگیر مردم قرار گرفته است .

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان حضرت زهرا(س) RSS