بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان حضرت زهرا (س)

در تاریخ چهارشنبه ۹۶/۰۶/۲۲ سرکار خانم دکتر چنگیز ریاست محترم دانشگاه و جناب آقای مهندس صافی قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و جناب آقای دکتر خادمی ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی از بیمارستان حضرت زهرا (س) بازدید نمودند .

کلاس آموزشی اهمیت تفکیک پسماند

کلاس آموزشی اهمیت تفکیک پسماند در روز یکشنبه ۱۹ شهریور ماه با هدف ارتقای سطح آگاهی،نگرش و عملکرد کلیه کادر بهداشت و درمان در زمینه تفکیک و کاهش پسماندهای بیمارستانی در سالن کنفرانس این بیمارستان برگزار شد. این کلاس که با همکاری واحد آموزش و بهداشت برگزار شده بود. سرکار خانم علوی کارشناس بهداشت، با تاکید بر اهمیت موضوع تفکیک زباله ها و ضمن نمایش عکس پیرامون شیوه های تفکیک و کاهش حجم زباله و انواع پسماند های عفونی،شبه خانگی و...مطالبی ارائه نمودند.

ترویج و فرهنگ سازی عمل انسان دوستانه اهداء عضو در بیمارستان حضرت زهرا (س)

با توجه به اینکه چند سالیست فرهنگ اهداء عضو در جامعه مورد توجه مسئولین و مردم قرار گرفته است ، بیمارستان حضرت زهرا (س) نیز در راستای این عمل انسان دوستانه نسبت به ترویج و فرهنگ سازی در منطقه شمال شرق  اصفهان اقدام نموده که مرد استقبال چشمگیر مردم قرار گرفته است .

نصب و راه اندازی اولین آبگرمکن خورشیدی در بیمارستان حضرت زهرا (س)

به منظور صرفه جویی در مصرف برق و انرژی و کاهش هزینه ها در راستای اقتصاد مقاومتی، در بیمارستان جضرت زهرا(س) اولین آبگرمکن خورشیدی  نصب و راه اندازی شد.

تبریک عید سعید غدیر خم

غدیر روز اثبات امامت ائمه طاهرین (علیهم السلام) بر شیعیان حضرت مهدی مبارک باد.

ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان با همکاری حوزه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در راستای طرح تحول سلامت دو دستگاه کامیونت مجهز به یونیت های دندانپزشکی که توسط حوزه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خریداری گردیده و با همکاری دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی اصفهان از روز دوشنبه ۹۶/۰۶/۱۳ در بیمارستان حضرت زهرا (س) استقرار و خدمات معاینات ، فلورایدتراپی کودکان ، خدمات درمانی دهان و دندان و آموزش را به مراجعین ارائه نمودند.

کلاس آموزشی اطفاء حریق و آتش نشانی مورخ ۱۳۹۶/۰۵/۱۴

در تاریخ ۱۳۹۶/۰۵/۱۴ در ساعت ۰۸:۳۰ صبح جلسه آموزشی اطفاء حریق و آتش نشانی توسط آقای محمدی کارشناس آموزش سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان در سالن کنفرانس این مرکز برای کلیه پرسنل شاغل برگزار گردید. در پایان این جلسه استفاده از خاموش کننده های مختلف به صورت عملی آموزش داده شد. این کلاس در ساعت ۱۰:۳۰ به پایان رسید.

مراسم تقديراز پرسنل بيمارستان حضرت زهرا(س) به مناسبت كسب درجه يك اعتباربخشي ملي بيمارستانهاي كشور روز يكشنبه ۱۵/۰۵/۱۳۹۶

مراسم تقدير و تكريم از پرسنل بيمارستان حضرت زهرا(س) به مناسبت كسب درجه يك اعتباربخشي ملي بيمارستانهاي كشور روز يكشنبه ۱۵/۰۵/۱۳۹۶ برگزار گرديد.

جشن بزرگداشت هفته ترويج تغذيه با شير مادر مورخ ۱۱/۰۵/۱۳۹۶

جشن به مناسبت گراميداشت هفته ترويج تغذيه با شير مادر مورخ ۱۱/۰۵/۱۳۹۶ با حضور رياست بيمارستان، مدير پرستاري،سر پرستاران و پرسنل، و مادران باردار و شيرده برگزار شد و از مادران موفق در امر شيردهي تجليل شد و مشاوره شيردهي به مادران شيرده انجام شد.

بازديد از بيمارستان حضرت زهرا(س) توسط مديران محترم درمان

در تاريخ ۰۸/۰۵/۱۳۹۶ از ساعت ۱۸:۰۰ بعدازظهر توسط جناب آقاي دكتر شيراني مدير محترم نظارت بر درمان و جناب آقاي دكتر شفيعيون مدير محترم اقتصاد درمان از كليه بخش هاي بيمارستان حضرت زهرا(س) به مدت سه ساعت بازديد بعمل آمد.

صفحه‌ها

اشتراک در بیمارستان حضرت زهرا(س) RSS